Όπως λέει ο Σοφός και Άγιος Διδάσκαλος:

" ΜΟΝΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ
ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ "
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

4. Βιογραφικό Σημείωμα

Η Άϊσις Σαιν Τζερμέϊν είναι μύστης, αποστολικό διάμεσο και συγγραφέας. Γεννήθηκε στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε, γνωστή με το όνομα Χριστίνα Καραγιάννη. Αρχικά σπούδασε παιδοψυχολογία στην Ελλάδα και στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε στη συμβουλευτική - ψυχοθεραπεία (προσωποκεντρικής προσέγγισης), εποπτεία ψυχοθεραπευτών, ανθοϊάματα (Bach/Μπαχ Αγγλίας και Bush/Μπους Αυστραλίας) και διευκόλυνση ομάδων θεραπείας στην Αγγλία, όπου μετοίκησαν με τον αγαπημένο της σύζυγο το 1992. Για 11 χρόνια είχε την τιμή να εμπλουτίσει και να εμπλουτιστεί από συνανθρώπους, εξασκώντας τις γνώσεις της σε αυτούς του κλάδους ιδιωτικά. Κατά το διάστημα αυτό διάφορα άρθρα της δημοσιεύτηκαν σε σχετικά περιοδικά. Παράλληλα μελέτησε και ασχολήθηκε εμπειρικά με άλλους κλάδους, όπως αστρολογία, αριθμολογία, φενγκ σούι, εκκρεμές, ρούνοι, μαντάλα, κρύσταλλοι και Ι Τσιγκ (I Ching).
Σαν αποτέλεσμα της συνεχούς και μακροχρόνιας αφοσίωσής της στην εσωτερική αλήθεια, ανάπτυξη και πραγμάτωση, το 2005 έλαβε απρόσμενο κάλεσμα Πνευματικής Μύησης από τον Αναληφθέντα Διδάσκαλο Σαιν Τζερμέϊν. Μέσα σε αυτή την αφυπνιστική διαδικασία μεταμορφώθηκε η συνείδησή της πέρα από τα γήινα πέπλα, καθώς τον Αύγουστο 2007 ο αγαπημένος της σύντροφος 22 μαγευτικών χρόνων - Δίδυμη Ψυχή της - ξαφνικά μετέβη στα πιο λεπτά πεδία Ύπαρξης πέρα από το χωροχρόνο. Ως αποτέλεσμα αυτής της ανθρώπινα οδυνηρής δοκιμασίας, έλαβε την Αποκάλυψη του Φωτός και ακολουθώντας πιστά όλα τα επουράνια βήματα αφοσιώθηκε ασκητικά στην επακόλουθη διαδικασία.
Το όνομά της, Άϊσις Σαιν Τζερμέϊν, το έλαβε σε δυο στάδια το Δεκέμβριο του 2007, με την διαπίστευση του έργου της ως αποστολικό διάμεσο ώστε να διευκολύνει την επέκταση της συνείδησης των ανθρώπων στο θέμα της Θείας Μετάβασης, η αλλιώς 'του θανάτου', και σημαίνει τη συνειδητή Μεταλλαγή που έχει βιώσει μέσα στη διαδικασία της Ανάληψής της.
Μαζί με την Ομάδα, που περιλαμβάνει τη Δίδυμή της Ψυχή, Σάτυα, όπως και την Παρουσία όλων των Φωτεινών Όντων και Προστάτων τους, έχει υλοποιήσει τη συγγραφή τριων βιβλίων που είναι ήδη διαθέσιμα στο ευρύ κοινό (ως μέρος της σειράς βιβλίων "ΣΑΤΥΑ προς Αφύπνιση της Ψυχής στη Γη" που κυκλοφορούν σταδιακά).
Αυτά είναι: "ΑΟΡΑΤΗ ΦΛΟΓΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΣ: Αναγνωρίζοντας το βάθος της σχέσης αλχημείας μεταξύ μας ενεργειακά", 2008, "ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΦΩΤΟΣ προς Μεταμόρφωση της Ανθρώπινης Συνειδητότητας σε αυτή της Ανώτερης Παρουσίας", 2009 - τα οποία διαθέτονται δωρεάν. Επίσης "Η ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ της Αόρατης Ψυχής στο Συνεχές της Ζωής", 2009, το οποίο τιμάται συμβολικά στα 11 ευρώ προς υλική ενίσχυση του Αφυπνιστικού μας έργου.
Επικοινωνία: isis333@talktalk.net