Όπως λέει ο Σοφός και Άγιος Διδάσκαλος:

" ΜΟΝΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ
ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ "
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ στις Ιστοσελίδες "Αόρατη Φλόγα Αγάπης και Φωτός"

Αγαπητέ Συνταξιδιώτη,
  • Αυτή η σειρά ιστοσελίδων πηγάζει από τη φωτεινή Πηγή του Ουρανού, καθώς είναι εκδήλωση Ανώτερων Επικοινωνιών. Συγχρόνως βασίζεται στην ανθρώπινη εμπειρία μου μέσα στη διαφωτιστική διαδικασία της Μεταμόρφωσής μου, πέρα από τα πέπλα της μαζικά αποδεκτής πλάνης στη Γη. Ο σκοπός της είναι να αφυπνίσει.
  • Η οπτική ύπαρξη αυτής της σειράς ιστοσελίδων που βρίσκεται κοντά σου, φανερώνει γήινα την Αόρατη Δύναμη της αδιάσπαστης σχέσης Αγάπης Χωρίς-Όρους και Σύμπνοιας, που μοιραζόμαστε πάντα μεταξύ μας με τη Δίδυμη Ψυχή μου μέσα και πέρα από το χωροχρόνο. Είναι ειδικά αφιερωμένη στην επουράνια ευλογία της παλιάς μας ζωής στη Γη, ως Κώστας και Χριστίνα, όπως και στο επακόλουθο κι απρόσμενο θαύμα της Υπέρτατης Αποκάλυψης της συνεχούς μας επαφής πέρα από το γήινο πεδίο.
  • Με βαθιά Συγκίνηση και άπειρη Ευγνωμοσύνη για το θεϊκό Κάλεσμα που λάβαμε από ψηλά ώστε να μοιραστούμε τα Δώρα μας ευρέως, όπως και την τιμή που έλαβα εγκόσμια σε αυτό το στάδιο ώστε να υλοποιήσω αυτή την ανεκτίμητη σειρά ιστοσελίδων, σε ενθαρρύνουμε να στραφείς προς το πνεύμα σου μέσα από το Φως της Ανώτερης φύσης σου, πέρα από την προσωρινότητα της ανθρώπινης μάσκας της ύλης.

Με Αγνή Αγάπη, δηλαδή Αγάπη χωρίς-όρους,

και Ευχαριστία,

Άϊσις Σαιν Τζερμέϊν και Σάτυα

INVISIBLE FLAME OF LOVE AND LIGHT

Isis St Germaine and Satya

Σημείωση : Σχετικά με την αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή του περιεχομένου αυτού του Ιστότοπου

Η γνώση που γίνεται διαθέσιμη μέσω του ανθρώπου και της ύλης δεν είναι καινούργια μέσα στους αιώνες της Ύπαρξης. Η ανθρώπινη συνείδηση πάντα συνδέεται δονητικά με κάθε συγκεκριμένη ιδέα που αναπτύσσει, όταν και όπως την αναπτύσσει είτε θεωρητικά είτε εμπειρικά. Έτσι ακριβώς την κατάλληλη στιγμή του δίνεται το κίνητρο (ορατά ή αόρατα) ώστε να συνδεθεί στη συχνότητα αυτή και να δημιουργήσει. Στην ουσία η προσωπική διεκδίκηση των πνευματικών δικαιωμάτων ενός έργου είναι μια προσωρινή πλάνη, απόρροια του ανθρώπινου εγώ, καθώς το κάθε τι είναι ήδη Ενέργεια που προϋπάρχει στο Σύμπαν σκόπιμα για να διευκολύνει την αφύπνιση και εξέλιξη της ίδιας της Ψυχής που Είναι ο άνθρωπος. Γι αυτό όταν κανείς επιλέγει με κάποιο τρόπο να κάνει χρήση του περιεχομένου αυτής της σειράς Ιστοσελίδων, είναι ένδειξη αναπτυγμένης αυτοσυνείδησης να γίνεται μια απλή αναφορά αυτής με σχετική παραπομπή (link), έτσι ώστε να διευκολύνει την Αφύπνιση της ανθρώπινης συνείδησης στο επίπεδο της Ανώτερης Παρουσίας.