Όπως λέει ο Σοφός και Άγιος Διδάσκαλος:

" ΜΟΝΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ
ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ "
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2. ΔΙΔΥΜΗ ΨΥΧΗ

Η έννοια των Δίδυμων Ψυχών δεν είναι καινούργια. Για παράδειγμα, ο Πλάτωνας την περιέγραψε περί τα 2500 χρόνια πριν, όπως επίσης βρίσκεται στις γραφές των μυστικιστών Σούφι 800 χρόνια πριν.
Σε συντομία, όπως εξηγεί ο Αναληφθέντας Διδάσκαλος Σαιν Τζερμέϊν (ή αλλιώς Άγιος Γερμανός) : " Οι Δίδυμες Ψυχές προέρχονται από το ίδιο προσχέδιο κι έχουν ένα μοναδικό πρότυπο μέσα στην Αρχική καταγωγή τους. Έχουν κι οι δυο τη θεϊκή εικόνα στο πνεύμα τους από την οποία φτιάχτηκαν και αυτή η εικόνα είναι η ίδια ακριβώς και για τους δυο, κανένας άλλος σε όλο το Σύμπαν δεν την έχει."
Οι Δίδυμες Ψυχές είναι τόσο όμοιες στην Αρχική τους μορφή που τους είναι απαραίτητο να ακολουθήσουν προσωρινά διαφορετικούς δρόμους, μέχρι να έρθει η στιγμή να συμπληρώσουν ολοκληρωτικά η μια την άλλη. Η ομοιότητα και η αλληλοσυμπλήρωση είναι οι δυο κινητήριες δυνάμεις και οι άξονες της Αγάπης.
Στην ουσία για να είναι κανείς Ένα μέσα στην Ολότητα της Ύπαρξής του πρέπει να υπάρχει ο συνδυασμός και των δυο μαζί, καθώς η διάσπαση της Πρωταρχικής Ενότητας της κάθε Ψυχής σε δυο την οδηγεί μέσα από την Αγάπη να βρει το άλλο ήμισύ της. Η κάθε Δίδυμη Ψυχή είναι μια ολόκληρη Ψυχή, όχι μισή και έχει καθήκον να βρει Ολότητα στην εξέλιξή της. Έτσι χρειάζεται να ισορροπήσει τη θηλυκή και την αρσενική πλευρά μέσα της και να φέρει αυτή την Ενέργεια για να βρει ολοκλήρωση μέσα από την Ένωση στην Ολότητα του Ενός μαζί με την Δίδυμη Ψυχή της.
TWIN SOULS