Όπως λέει ο Σοφός και Άγιος Διδάσκαλος:

" ΜΟΝΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ
ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ "
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

14. Το Μεγάλο Σοκ που Αφυπνίζει

Μήνυμα Φωτός (8) :
Από το βιβλίο "ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΦΩΤΟΣ προς Μεταμόρφωση της Ανθρώπινης Συνειδητότητας σε αυτή της Ανώτερης Παρουσίας", Άϊσις Σαιν Τζερμέϊν / Μάϊος 2009, Νοέμβριος 2009 (2η έκδοση)
Όταν κανείς βιώνει ένα μεγάλο Σοκ στη γήινη ζωή του, τότε πρέπει να γνωρίζει ότι στην ουσία συναντάει τη Δύναμη της Παρουσίας του Μεγάλου Δημιουργού.
Δεν υπάρχουν δράματα, ούτε συμφορές, ούτε αποτυχίες: όλα αυτά τα δημιουργεί ο ανθρώπινος νους για να διαδραματίσει το ρόλο που έχει έρθει να παίξει στο μεγάλο θέατρο της Γης, γιατί δεν θυμάται την Αρχική καταγωγή του. Ένας ξαφνικός αιφνιδιασμός που τραντάζει, προκαλώντας μια σοβαρή σεισμική δοκιμασία ικανή να κλονίσει τον άνθρωπο σε σημείο να πιστεύει ότι πράγματι έχει καταστραφεί, φανερώνει τη δυσκολία που έχει ο ίδιος να αποδεχτεί τον απαράλλαχτο νόμο της Ζωής, που είναι η Αλλαγή. Του ζητάται να αφήσει το οικείο ώστε να διευκολύνει την εξέλιξη της Ψυχής του να εκδηλωθει, καθώς στη καρδιά της τρικυμίας πάντα βρίσκεται κρυμμένη μια ομορφιά που περιμένει υπομονετικά να εμφανιστεί. Έτσι κάθε ξαφνικό φαινομενικό εμπόδιο είναι ένα Δώρο που χρειάζεται κανείς να υποδεχτεί με ανοιχτή στάση, για να καταφέρει να το κατανοήσει και να το αποδεχτεί μέσα στη κυκλική πορεία της Ζωής του. Πάντα το ένα φέρνει το άλλο, γιατί όλα είναι αλληλένδετα και συνδεδεμένα χωρίς τέλος και αρχή, σύμφωνα με τον νόμο της Αλλαγής. Υπάρχει μια αδιάκοπη συνέχεια σε όλα τα βιώματα. Για να καταλάβει κανείς πως σχετίζονται οι κρίκοι που τα συνδέουν, αρκεί να αφήσει την Ανώτερη φύση του να τον οδηγήσει στα νοήματα αυτά, χωρίς καμμία αξιολόγηση επικριτικής φύσης.
Αλλά αντίθετα, ο άνθρωπος μαθαίνει να διαχωρίζει τα γεγονότα, δημιουργώντας εσωτερικούς φραγμούς και συχνά απορροφάται από αυτό που θεωρεί 'αρνητικό' στην επίγεια ζωή του. Γίνεται θύμα των καταστάσεων και τείνει να βλέπει την μια όψη τους μόνο, παρεμποδίζοντας έτσι την ανάπτυξή του μέσα από τις ξαφνικές προκλήσεις.
Όμως τα φύλλα πάντα πέφτουν από τα δέντρα και πέφτουν από μόνα τους σκόπιμα, ξεκινώντας ένα νέο κύκλο που σημαίνει την ωρίμανση της Ψυχής μέσω του αιώνιου νόμου της Αλλαγής. Είναι η τελειότητα που πηγάζει από το Σύμπαν, η Ενέργεια του Μεγάλου Δημιουργού, που γνωρίζει κάθε στιγμή ποιά είναι η Αρχική πορεία όλων των φύλλων που απαρτίζουν την κάθε Ψυχή. Έτσι με το κάθε ξαφνικό φύσημα που προκαλεί τον εικονικό φόβο και τρόμο, αφυπνίζει και υπενθυμίζει ότι πράγματι η Ζωή βασίζεται στην Αλλαγή, αποκαλύπτοντας τα βαθύτερα μηνύματα των γήινων και ουράνιων δυνάμεων που συναντιούνται και γεφυρώνοντας την απόσταση μεταξύ τους αισθητά.
SHOCK

No comments:

Post a Comment