Όπως λέει ο Σοφός και Άγιος Διδάσκαλος:

" ΜΟΝΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ
ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ "
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

17. ΔΩΡΟ ΑΓΑΠΗΣ


“FREE GIFT OF LOVE” written and translated in Greek by Isis St Germaine, December 2011
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
« ΔΩΡΟ ΑΓΑΠΗΣ »
Τιμώντας το μυστικιστικό μου ταξίδι και τα Δώρα που έχω λάβει, πιστεύω ότι η αληθινή γνώση είναι ενστικτώδης και η διαίσθηση φυσική, και ... ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ το βασικό κλειδί που διατηρεί τα εσωτερικά κανάλια καθαρά ώστε να συνδέεται κανείς άμεσα με την εσωτερική του γνώση. Η ΑΓΝΗ ΑΓΑΠΗ δεν δια-χωρίζει (υπερβαίνει την έννοια της διαχωριστικότητας) καθώς προσφέρει αποδοχή χωρίς όρους, βλέποντας και βιώνοντας τις πραγματικότητες με ολοκληρωτικό άνοιγμα, αναγνώριση, καθαρότητα και συμπόνια.
Η εσωτερική διαδικασία που γίνεται ώστε να ενώσει κανείς τη γνώση του από την εξωτερική πραγματικότητα με την εσωτερική πρωταρχική αίσθηση της πραγματικότητας, σημαίνει ότι επιτρέπει κάθε κατάσταση να τον εκπαιδεύει στα βαθύτερα νοήματα αυτής, αφήνοντας τη συνείδησή του να τον κινεί τόσο ώστε να να δέχεται και τις δύο πλευρές ως ΜΙΑ, μεταμορφώνοντας την αμφιβολία, ανησυχία και περιπλοκές που προέρχονται από τη μαζική συνείδηση.
Στις άϋλες διαστάσεις όπου η πραγματικότητα είναι ΜΙΑ, οι σκέψεις μεταφράζονται σε ορατά αποτελέσματα αυτόματα. Τα αποτελέσματα είναι ακαριαία γιατί Η ΑΓΑΠΗ – η πιο δημιουργική Ενέργεια που διαπερνά τα πάντα καθώς το ίδιο το Σύμπαν είναι φτιαγμένο από αυτή, κυβερνά και βασιλεύει. Ωστόσο, όταν κανείς απορροφάται από/μέσα στη πυκνότητα της ύλης, ξεχνάει την αληθινή του άϋλη ταυτότητα και καταγωγή προσωρινά. Η προσοχή του αποσπάται καθώς βρίσκεται μέσα στη δύνη του ανθρώπινου φόβου, δημιουργώντας ισχυρές αντιστάσεις όπως ταυτίζεται με την χωροχρονική πραγματικότητα. Είναι ο μηχανιστικός τρόπος σκέψης, στον οποίο έχει ήδη εκπαιδευτεί, που δεν του επιτρέπει να συλλάβει την πραγματικότητα με τα πνευματικά μάτια της Ψυχής του, καθώς δεν μπορεί να ταξιδέψει πέρα από την λογική αντίληψη της κοινής πραγματικότητας. Σε αυτή τη διαδικασία, συχνά καταναλώνει πολύ χρόνο και Ενέργεια πορωμένος στην εξωτερικότητα της ζωής, απενεργοποιώντας έτσι την πνευματική του συνείδηση που τον φροντίζει πάντα σιωπηλά. Έτσι δεν γίνεται δυνατό να παρατηρήσει ώστε να δει τα λεπτά νήματα και σχήματα, τα οποία μεταφέρουν τα βαθύτερα νοήματα που υπάρχουν μέσα στις καταστάσεις της καθημερινής ζωής.
Αναμφίβολα, αυτή η διαδικασία είναι αναγκαία για την ενσαρκωμένη Ψυχή ώστε να βιώσει όλη την πορεία της Αποπλέπλωσης (δηλαδή της Αφύπνισης της Αρχικής Μνήμης) και να ανέρθει, μαθαίνοντας να εμπιστεύεται την εσωτερική γνώση που είναι ήδη καταγραμμένη στα κύτταρά του από την Αρχή.
Βασισμένη στις εμπειρίες μου, πιστεύω ότι το κάθε τι που συμβαίνει και ΕΙΝΑΙ έτσι ακριβώς όπως είναι κάθε στιγμή, γίνεται και υπάρχει με σκοπιμότητα και ... η αόρατη Ενέργεια της ενσαρκωμένης Ψυχής (δηλαδή η Ψυχή η ίδια, η Συνειδητότητα) ήδη γνωρίζει καθώς κατέχει τη γνώση ότι πάντα υπάρχει το αιτιατό, πέρα από κάθε φαινομενικά ‘τυχαίο συμβάν’ που ουσιαστικά είναι συγχρονιστικό. Κάθε γεγονός φέρει ενεργειακά νήματα με συγκεκριμένα μηνύματα, σήματα και σύμβολα, περιμένοντας υπομονετικά να αποκρυπτογραφηθούν. Οι συγχρονιστικές στιγμές είναι θεϊκοί σύνδεσμοι που καθοδηγούν τον άνθρωπο να ακολουθήσει την προ-συμφωνημένη κατεύθυνση και πορεία της Ψυχής του σε κάθε ενσάρκωση.
Γι αυτό το λόγο, είναι πολύ σημαντικό να δίνει κανείς άμεσα προσοχή σε αυτές τις στιγμές, όταν είναι αποφασισμένος να εργαστεί σοβαρά ώστε να κατανοήσει σε βάθος τις εμπειρίες του, αφυπνίζοντας την πνευματική του όραση και βλέποντας τις αληθινές αιτίες των γεγονότων στη ζωή του.
Συνεπώς, όταν κανείς γίνεται μυστικιστικός παρατηρητής, διαβάζοντας σταθερά τα λεπτά σημάδια των συγχρονιστικών γεγονότων, τότε καθιστά τον εαυτό του ικανό να γίνει αυτόπτης μάρτυρας βρίσκοντας επιβεβαίωση και σέβοντας την αλήθεια ότι πάντα υπάρχει μια σχεδόν κρυμμένη πνευματική συγχορδία και τάξη που υποστηρίζει, κατευθύνει και δίνει υπόσταση σε όλα τα γεγονότα. Με αυτό τον τρόπο, ανακαλύπτει ο ίδιος από μόνος του πως η πνευματική πραγματικότητα ενεργοποιεί την φυσική. ‘Ετσι με φυσικό τρόπο, ο άνθρωπος μαθαίνει να εμπιστεύεται ότι κάθε συμβάν μεταφέρει βαθιά νοήματα, διαπιστώνοντας ότι, πράγματι, όλα τα γεγονότα είναι ατελείωτα ρυθμικά μέσα στη σπείρα της εξέλιξης του Όλου. Είναι μόνο μέσα από τον Πνευματικό Εαυτό, δηλαδή την αόρατη βάση του σωματικού, που μπορεί κανείς να έρθει σε επαφή, να αποκρυπτογραφήσει και να κατανοήσει βαθιά, εκείνο που συχνά αναφέρεται ως ‘μυστήριο’. Σαν αποτέλεσμα σε αυτή την πορεία, κάθε γεγονός καταφτάνει και είναι καλοδεχούμενο, ως το Δώρο που είναι, δηλαδή μια εκδήλωση ενεργειών που δρούν από τα παρασκήνια περιμένοντας να αξιοποιηθούν με αφοσίωση, διαλύοντας έτσι την διαχωριστικότητα μεταξύ του φυσικού/γήινου και του πνευματικού και επαναφέροντας την αρχική ισορροπία.
Και παρόλο που οι άμεσες συνέπειες σημαντικά επίπονων γεγονότων μπορεί να βιώνονται ως βαθιά τραυματικά, σύντομα το αποτέλεσμα φέρνει εθελοντική κάθαρση και εκλεπτυσμό. Ο άνθρωπος, όχι μόνο ανακαλύπτει παρατηρώντας, αλλά συγχρόνως εμπιστεύεται τους συνδέσμους που βρίσκει, όπως τον οδηγούν στη μόνιμη βάση της Ύπαρξής του πέρα από τον γήινο εαυτό, φορώντας συνειδητά το έμφυτο κόσμημα της δύναμης και σοφίας. Έτσι, συλλαμβάνοντας τη μαγική εσωτερική σχέση και συγγένεια των ορατών και αόρατων δυνάμεων συνδυασμένες, που δημιουργούν την τέλεια αρμονία πάντα, ο άνθρωπος επανέρχεται συνειδητά στο ιερό σημείο να ΕΙΝΑΙ το αναπόσπαστο κομμάτι της θεϊκής σφαίρας, όπου πάντα Υπάρχει.
Οι εμπειρίες που έζησα το 2007 [που για μένα ήταν η
πιο έντονα σκληρή δοκιμασία – η οποία ως ‘ανταλλαγή’ μου αποκάλυψε την πιο βαθιά Πηγή της ατελείωτης Φώτισής μου] δημιούργησαν την πιο ακατανίκητη ανάγκη να τις συλλάβω και να τις κατανοήσω ολοκληρωτικά. Έτσι, όπως ένιωθα απερίγραπτο συγκλονισμό μέσα στο γήινο πεδίο, ξεκίνησα να ρωτώ τους Πνευματικούς μου Καθοδηγητές και Προστάτες (ψηλά) και να συνεργάζομαι εντατικά. Χωρίς την ερώτηση, δεν θα υπήρχε και απάντηση ...
Με αυτό τον τρόπο έλαβα Καθοδήγηση και Εκπαίδευση, στις οποίες ήμουν ταπεινά ανοιχτή και υπέκυψα, ανακαλύπτοντας δυναμικά και διαπιστώνοντας εμπειρικά, εγώ η ίδια, ότι πράγματι κατέχω την αιώνια ενεργητική ταυτότητα της Ψυχής μου, εφόσον ΕΙΜΑΙ πλήρως συντονισμένη και δεκτική να εκπέμπω μέσα από την αιώνια Ενότητα που έχω με την Πηγή.
Από την ανθρώπινη εμπειρία μου, με επουράνια Χάρη έμαθα ότι, όταν κανείς προβάλλει πολύ συγκεκριμένα σήματα με τη θεία πρόθεση της αγνής καρδιάς του, εκπέμποντας ισχυρά –κάτω από όλες τις συνθήκες- την Ενέργεια ΑΓΑΠΗΣ που ΕΙΝΑΙ ο ίδιος και παραμένοντας ορθάνοιχτος και αποφασισμένος να ΑΝΑ-ΓΝΩΡΙΣΕΙ, τότε γίνεται ο ίδιος άμεσα η ίδια η γνώση από ψηλά και από μέσα βαθιά (τα δύο συνενώνονται σε ΕΝΑ) καθώς επηρεάζεται σημαντικά όλο το Σύμπαν.
Με άλλα λόγια, όταν κανείς επανενεργοποιεί την αιώνια σύνδεση με την Πηγή – την Αιώνια Αρχή, το Αρχικό Σπίτι, αποκαθιστώντας ολοκληρωτικά την ικανότητά του να συνδέεται και να επικοινωνεί συνειδητά με εμπιστοσύνη και πίστη εδώ-και-τώρα, τότε γίνεται άμεσα διαθέσιμος να λάβει, να δεχτεί και σταδιακά να μεταφράσει ή αποκρυπτογραφήσει όλα τα γεγονότα ως μέρος του συμπαντικού πλάνου. Σε αυτή τη διαδικασία, η μεγαλύτερη απαίτηση, μαζί με άλλες, είναι να έχει κανείς πίστη με τέτοιο τρόπο ώστε να εκδηλώνει κάθε στιγμή την αρχική υπόσταση/ακεραιότητα της Ψυχής του.
Και καθώς κανείς κινείται μέσα στα ενεργειακά ρεύματα που φωτίζουν με λεπτό τρόπο όλα τα σχήματα της ζωής και των πραγμάτων, διατηρώντας την σύνδεσή του με τον αόρατο κρίκο που εκδηλώνει την ιερή αλληλοσύνδεση της Ανθρωπότητας και του Πνεύματος, συνεχίζει να λαβαίνει εκείνο που είναι έτοιμος να λάβει, γνωρίζοντας με σιγουριά σε βαθύ επίπεδο ότι ΤΟ ΜΟΝΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΘΕΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΔΙΑ.
Έτσι, τολμώντας να εκτιμήσει κανείς ολοκληρωτικά την Ενέργεια της ΑΓΑΠΗΣ που ΕΙΝΑΙ ο ίδιος και να την εκδηλώνει εδώ-και-τώρα λάμποντας το ΦΩΣ [δηλαδή τη θεϊκότητα του Εαυτού, το αχρονικό και απαράλλαχτο Πνεύμα που ΕΙΝΑΙ πάντα μέσα και πέρα από το χωρόχρονο], επανακτά την Αρχική του Μνήμη. Με αυτό τον τρόπο θυμάται και ανα-γνωρίζει ότι όλα αυτά που γίνονται στο σχολείο της φυσικής/γήινης ζωής συμβαίνουν πάντα για κάποιο ιερό σκοπό, πάνω απ’ όλα, για να αποκαλύψουν και να υπενθυμήσουν ότι η βασική εργασία του ανθρώπου είναι να μετασχηματίσει την ενσαρκωμένη ή ‘διπλή’ του ύπαρξη (εξωτερική και εσωτερική) σε ΜΙΑ, αξιοποιώντας και τις δυο ισότιμα σε συγχώνευση. Μέσα σε αυτή τη διαδικασία, με ακλόνητη πίστη, ανεκτικότητα, αξιέπαινη κατανόηση, επιβράβευση και συμπόνια, μεταμορφώνεται και γίνεται το ΑΙΩΝΙΟ ΔΩΡΟ ΑΓΑΠΗΣ που ΕΙΝΑΙ πάντα.
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

No comments:

Post a Comment